Osmo

Zoekveld

Onderhoud vloer met hardwax behandeld

Aanbrengen Hardwax-olie Osmo®:

Na de plaatsing van uw Hoebeekparket dient u alles goed stofvrij te maken. Daarna moet u een dun laagje hardwax-olie aanbrengen in de richting van de houtnerf. Doe dit heel zuinig door middel van een rol of borstel. Zorg ervoor dat er geen strepen achterblijven. Het is belangrijk dat u de ruimte goed verlucht om het droogproces van de hardwax-olie te bevorderen. Droogtijd is 24 uren. Hardwax-olie is verkrijgbaar in satijn en mat. Verbruik: 1 liter hardwax-olie voor 24 m² parket (1 laag)

Regelmatig onderhoud met Wisch-Fix:

Houd uw vloer dagelijks stofvrij d.m.v. een stofzuiger. Dweilen doet u wekelijks met Osmo "Wisch-Fix" (1 dopje per liter lauw water) met een uitgewrongen dweil. Droog nawrijven (indien nodig). Dit product reinigt en beschermt uw vloer.

Grondig onderhoud met Osmo® Onderhoudswas / -spray:

Agressieve vlekken (vet, schoensmeer, schoenstrepen, inkt en andere hardnekkige vlekken) die bij normale reiniging niet verdwijnen, verwijderdt u met de onderhoudswas of -spray. Breng de onderhoudswas dun aan en verdeel het product met een doek in de lengterichting van de plank (verbruik: 2 theelepels/m²) Laat de vloer drogen gedurende 30 à 45 minuten. Droog nawrijven (indien nodig)